Öppettider

Butiken är öppen må-on kl. 10-18. Ibland har vi extra öppet och då kan du se det här på bloggen. Ibland har vi också stängt, håll ögonen här på bloggen så ser du info om ändrade tider.
Öppet på lördag 2018-05-19 kl.10-13. Välkomna!

fredag 11 november 2011

Tack Älvsjö! Och en rättelse...


Nu är (nästan) allt på plats här hemma igen. Det är mycket plock efter en mässa. Mässan i Älvsjö var vår bästa någonsin och vi tackar alla glada och positiva besökare! Som vanligt var bilen och släpkärran full både på vägen dit och på vägen hem (?) och ändå hade vi inte varor till alla utan får nu skicka en massa från norr till söder. Det är både beklagligt och kul, beklagligt att så många måste gå och vänta på att vi ska få in de tyger som fattas och kul att så många fler än vi trodde, gillade våra grejer.
Något annat som är väldigt kul när man sitter här hemma och skriver adresser på alla kuvert och paket är att få se hur långt alla människor åker för en Syfestival i Älvsjö. Arvidsjaur, Karlskrona, Hässleholm och ett helt gäng glada damer från Mo i Rana i Nordnorge det är häftigt! Hoppas alla tycker att det var mödan värt...
En annan lite tråkigare sak måste jag också berätta. Vi har ett mönster med felaktigheter, så lyft genast kniven från skärmattan och läs vidare så du slipper bli en av dem som skurit fel mått.
Det är mönstret på den läckra axelremsväskan som har fel mått på locket. De korrekta måtten inklusive sömsmån ska vara 22 x 32cm. Skär ni en sådan rektangel och använder rundningen som är i mönstret så blir locket som tänkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar